Value Added Logistics

Zoekt u naar Value Added Logistics, oftewel diensten die waarde toevoegen aan de producten of goederen van uw bedrijf? Pluim Transport regelt naast oplossingen voor het transport van uw producten naar uw klanten en voorraadbeheer ook andere diensten zoals het verpakken van producten in dozen of het gebruik van machinale krimp- en sealdiensten voor uw klanten!

Wij zijn uw betrouwbare partner voor transport, opslag, verpakkingsoplossingen en nog veel meer. Dankzij ons uitgebreide dienstenaanbod kunnen we maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften en u helpen om uw logistieke processen efficiënter te laten verlopen. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Neem contact opVraag een offerte aan

Wat houdt Value Added Logistics in?

Value Added Logistics (VAL) verwijst naar logistieke diensten die waarde toevoegen aan producten of goederen tijdens hun reis door de supply chain. Dit kan onder andere verpakking, assemblage, labeling en kwaliteitscontrole omvatten. VAL-diensten optimaliseren processen en verhogen de efficiëntie in de logistiek.

Multipacks en herverpakken

Multipacks en herverpakken is een dienst die Pluim Transport aanbiedt om goederen efficiënter te vervoeren. Multipacks houden in dat meerdere kleine items worden gebundeld in één verpakking, waardoor transportkosten en afval verminderd worden. Herverpakken omvat het opnieuw verpakken van goederen in meer geschikte verpakkingen om bescherming en kostenoptimalisatie te garanderen tijdens het transport. Deze diensten helpen bedrijven om logistieke efficiëntie te bereiken en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Neem contact op Vraag een offerte aan

Pluim nieuwe pand
Pluim nieuwe band binnen

Samenstellen voor de DHZ branche

Het samenstellen van producten voor de DHZ (Do It Yourself) branche is een cruciale dienst die we aanbieden. Hierbij worden bouwmaterialen, gereedschappen en andere benodigdheden samengevoegd tot handige pakketten of kits. Deze pakketten vereenvoudigen projecten voor consumenten, of het nu gaat om huisverbetering, tuinieren, of andere klussen. Door de juiste combinaties te bieden, kunnen DHZ-winkels klanten helpen tijd en moeite te besparen en tegelijkertijd de verkoop stimuleren.

Bijsluiten van actiemateriaal

Het bijsluiten van actiemateriaal is een effectieve marketingtactiek waarbij promotiemateriaal, zoals flyers, kortingsbonnen of samples, wordt toegevoegd aan productverzendingen of -aankopen. Dit stimuleert klantenbetrokkenheid en biedt waarde, wat de merkbekendheid vergroot en de verkoop bevordert. Het stelt bedrijven in staat om direct met hun doelgroep te communiceren en te beïnvloeden. Pluim Transport kan dit voor u regelen, van kleine tot grote hoeveelheden.

Samples bevestigen

Een andere waardevolle dienst die we leveren is het bevestigen van samples. Dit is een proces waarbij kleine hoeveelheden van producten of materialen aan verpakkingen, tijdschriften of mailings worden gehecht om potentiële klanten te bereiken. Dit marketinginstrument stelt bedrijven in staat om producten direct in handen van consumenten te brengen, hen te overtuigen van de kwaliteit en waarde, en zo de verkoop te stimuleren. Het vergroot merkbekendheid en loyaliteit door tastbare ervaringen te bieden.

Display verpakkingen vullen

Het vullen van display verpakkingen is het proces waarbij Pluim Transport u ook kan helpen. Hierbij worden producten strategisch in speciale presentatieverpakkingen geplaatst om ze aantrekkelijk te presenteren in winkels of op evenementen. Deze aandacht trekkenende displays verhogen de zichtbaarheid van producten, stimuleren impulsaankopen en verbeteren de merkbeleving. Het is een krachtige retailmarketingstrategie om de verkoop te bevorderen.

Neem contact op met Pluim Apeldoorn

Bent u op zoek naar Value Added Logistics voor uw bedrijf? Wilt u een effectieve manier om uw producten te presenteren en de verkoop te stimuleren? Neem vandaag nog contact op met ons team om te ontdekken hoe we uw merk kunnen helpen opvallen en consumenten aansporen tot actie. Samen kunnen we uw succes vergroten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact opVraag een offerte aan

Direct contact opnemen

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.