Warehousing

Het succes van veel bedrijven hangt af van een efficiënt logistiek proces. Een cruciaal onderdeel van deze supply chain is het opslaan van goederen, wat vaak veel tijd, ruimte en kosten met zich meebrengt. Goed nieuws: dankzij warehousing uitbesteden hoeft u niet langer voorraad in eigen beheer te houden. Bovendien beschikken we over een gloednieuw pand met een oppervlakte van ruim 20.000 m2. Hierdoor heeft u altijd een helder overzicht van uw voorraad. Een goed beheerd magazijn zorgt niet alleen voor een efficiëntere en snellere distributie, maar bespaart ook waardevolle ruimte en verlaagt de kosten. Dit draagt bij aan een hogere klanttevredenheid. Als u dat wenst, zorgen wij ook voor een veilig, tijdig en professioneel transport van uw goederen en producten van A naar B. Wat mogen we voor u betekenen?

Neem contact opVraag een offerte aan

Efficiënt, veilig en flexibel

Dankzij de mogelijkheid tot externe opslag is het niet meer nodig om voorraad in eigen beheer te houden. Warehousing kent ook de volgende voordelen:

  • Efficiënt voorraadbeheer U bent altijd op de hoogte van de huidige voorraad
  • Kostenbesparing Dankzij bulkopslag en het gebruik van moderne technologieën worden de kosten lager
  • Tijdbesparing Een efficiënt magazijn draagt bij aan een snellere orderverwerking en een veilige en snelle levering aan klanten
  • Veiligheid De goederen worden veilig opgeslagen in het magazijn

Wat is de betekenis van warehousing?

Onder warehousing verstaan we het opslaan van goederen die op een later moment verkocht of gedistribueerd worden. De termen warehouse en distributiecentrum worden vaak met elkaar verward, maar hebben beide een andere betekenis. In het algemeen is warehousing het opslaan van goederen in een opslagruimte, terwijl een distributiecentrum meer doet dan het opslaan van goederen en producten. Zo houdt een distributiecentrum zich ook bezig met het verwerken van orders en orderpicking.

Neem contact opVraag een offerte aan

Pluim nieuwe pand
Pluim nieuwe band binnen

Strategische schakel

Warehousing is een strategische schakel in de toeleveringsketen van bedrijven. Het verbindt productie en distributie met elkaar. Dankzij warehousing is het mogelijk om te voldoen aan de groeiende vraag naar niet alleen snelle, maar ook betrouwbare leveringen. Sommige bedrijven bieden ook aanvullende diensten aan. Zo is ons warehouse niet alleen een plek waar goederen opgeslagen worden, maar ook het startpunt van de volgende stappen uit het proces. Wanneer de goederen ons warehouse verlaten worden ze verwerkt en klaargemaakt voor transport.

Wat kost warehousing?

De kosten van warehousing zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij onder andere aan het soort opslag, de duur van de opslag en de hoeveelheid goederen die in de warehouse opgeslagen worden. Uiteraard hebben extra diensten die u afneemt ook invloed op de prijs. Omdat de prijzen variëren raden we te allen tijde aan om een offerte aan te vragen of contact op te nemen voor meer informatie.

Vraag een offerte aan
of neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van warehousing, of wilt u meer duidelijkheid over de kosten van het opslaan van bepaalde producten? Neem gerust contact op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of vraag een offerte aan. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact op.

Neem contact opVraag een offerte aan

Direct contact opnemen

Naam
This field is for validation purposes and should be left unchanged.